Certificeringen & Diploma’s

VCA is een afkorting voor Veiligheid Checklist Aannemers. Het doel van VCA is dat men veilig(er) werkt waardoor het aantal arbeidsongevallen op risicovolle werkplekken wordt beperkt of voorkomen.

  • Al onze medewerkers zijn VCA opgeleid en in het bezit van een geldig VOL-VCA of B-VCA diploma.
  • Tevens is het bedrijf Vittali vof sinds 2002 VCA* gecertificeerd. 

Jaarlijks worden wij getoetst door een auditor van een certificerende instelling. Na iedere 3 jaar volgt een volledige her-certificering. 

Vittali hecht veel waarde aan de VCA certificeringMet dit certificaat wordt immers de basis gelegd om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Wij laten hiermee zien dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden en onderscheiden ons op deze manier als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer.

Via onderstaande link vindt u details over de VCA* certificering van Vittali. 

Klik hier

ASPB

Vittali vof is aangesloten bij de ASPB. Deze afkorting staat voor Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond en is de landelijke organisatie van schoorsteenveegbedrijven in Nederland. De bond werd na de oorlog, in december 1945, opgericht ter voorkoming van de beunhazerij in het vak. De bond is door onze familie opgericht, in de persoon van P.W. Vittali. Zie onderstaand krantenartikel.

  • Als ASPB bedrijf staan wij garant voor veiligheid, kwaliteit en vakmanschap.

Daarom hebben onze medewerkers de opleiding Meester-schoorsteenveger-ASPB of Gezel-Schoorsteenveger-ASPB gevolgd en zijn zij in het bezit van deze diploma’s. Op de website van de ASPB wordt ons bedrijf dan ook aangeduid met 2 ** wat staat voor het in bezit zijn van deze diploma’s.